Home > Boeken > Duitse literatuur

Duitse literatuur

 

De Geschiedenis van de Duitse literatuur is verkrijgbaar als boek, eBook en PDF-licentie. Lees daarover meer op deze pagina.

 

 

BOEKVERSIE

Boek, 160 pp, 18 euro (exclusief verzendkosten)

ISBN 978-94-90030-01-8 (boek)

 

De Geschiedenis van de Duitse literatuur is een project van de literatuurredactie van het vaklokaal Duits, www.duits.de. Vanaf 2004 verschenen successievelijk de verschillende periodes op het web die naderhand steeds verder werden uitgebreid met tekst, afbeeldingen, geluidsfragmenten en sinds 2007 ook geïntegreerde video's.

De omvang van de verklarende teksten is in de loop der jaren zodanig uitgebreid, dat er behoefte ontstond aan de publicatie van de teksten in boekvorm. Dit boek bevat alleen de integrale lopende tekst. Voor de gedichten, de proza- en toneelfragmenten kunt u de pagina's op het web raadplegen. Daar kunt u ze grotendeels ook beluisteren. Daarnaast biedt de website verdere verdieping door de vele links naar andere, zorgvuldig geselecteerde webpagina's.

 

Specificaties

Omvang:160 pagina’s binnenwerk en 4 pagina’s omslag
Formaat: 17 x 24 cm staand
Binnenwerk: houtvrij offset, 90 grs, 1/1 bedrukt in zwart
Omslag: sulfaatkarton, 240 grs, full colour en glanzend gelamineerd
Afwerking: Genaaid gebrocheerd per 32 pagina’s

eBOOK

Het boek in digitale vorm: te lezen op een eReader, de mobiele telefoon of de computer.

Prijs: 10 euro
ISBN: 978-94-90030-05-6 (eBook)

Bestel per mail de Geschiedenis van de Duitse literatuur als eBook. Na betaling sturen wij u het boek dan zo spoedig mogelijk toe.

Klik hier voor meer informatie over eBooks en de diverse formaten.

PDF-LICENTIE

Met deze eenmalige aanschaf kunt u vrij over al het materiaal uit het boek beschikken en hoeft u geen rechten meer af te dragen. Voordelen: lage kostprijs per leerling, gebruik over meerdere jaren, flexibele inzet naar eigen keuze en gratis updates.

Prijs: 400 euro
ISBN: 978-94-90030-06-3 (CD-ROM)

Bestel deze PDF-licentie per mail.

Bereken hier de prijs per leerling bij gebruik over meerdere jaren.

WEBSITE

Gratis, voor iedereen toegankelijk, de meest uitgebreide versie: in tekst, beeld, geluid en video krijgen uw leerlingen de Duitse literatuurgeschiedenis multimediaal gepresenteerd. Met extra gedichten, verdiepende links, de taalgeschiedenis van het Duits, literaire begrippen en literaire musea. Hiermee kunt u de Duitse literatuurgeschiedenis op moderne wijze presenteren, bijvoorbeeld via een smartboard of een ander digitaal hulpmiddel.


Aanvullende video's

 

 

Lees verder